Medarbetare sökes


Driftstekniker till Falkenberg
ENSY AB söker en driftstekniker till vår anläggning i Falkenberg. Känner du igen dig i nedanstående profil och är intresserad av heltidsarbete hos oss, tveka inte att skicka in din ansökan. Arbetstiderna är främst dagtid men även 2 skift kan förekomma. Uppdraget startar enligt överenskommelse. Resor till andra anläggningar i södra Sverige kan förekomma.

Dina arbetsuppgifter

Som drifttekniker arbetar du med allmän drift och skötsel på ENSYs gödselcentral utanför Falkenberg med tillhörande anläggningar samt optimering och övervakning av processen. I arbetet ingår tex paketering av färdiga gödselprodukter i säck samt att hantera kemikalietillsättning. Du utför också tillsyn på anläggningen och genomför lättare reparationer samt underhållsarbeten. Beredskap ingår i tjänsten.

Din bakgrund

Du som söker har en teknisk utbildning inom tex inom VA -området eller inom lantbruk. Meriterande är om du har några års erfarenhet av liknande arbete. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Tidvis innehåller tjänsten många kontakter med våra kunder och därför är ett serviceinriktat arbetssätt viktigt. Som alla våra medarbetare arbetar du utifrån våra kärnvärden – kreativitet, engagemang, kvalitet, effektivitet och arbetsglädje. Du behöver ha körkort för personbil.

Om ENSY
ENSY AB har varit verksamt med Sollefteå som säte sedan oktober 2011. Vår verksamhet syftar att utveckla teknik för effektivisering av gödselhantering i jordbruk, speciellt avvattning av ko-, svin- och hästgödsel samt sk. biogödsel som är en restprodukt vid biogasframställning.
Vi är idag sex anställda i Helsingborg och Sollefteå. Sollefteåkontoret är bas för teknisk utveckling samt service och övrig eftermarknad. Helsingborgskontoret är bas för försäljning och administration av service mm.
Vi levererar dels avvattningsanläggningar till gödselcentraler och dels högvärdiga KRAV certifierade gödselmedel med deklarerade näringshalter. Idag har vi tre anläggningar i drift i södra Sverige varav en utanför Falkenberg.